Isolering

Isoler din bolig hvis du også vil holde på pengene og varmen.isolering


Vi mener, at isolering betaler sig. Derfor har vi specialiseret os i alle former for isolering, så vi kan tilbyde vores kunder topkvalitet af både isolering og efterisolering.


Varmeregningen falder markant, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre, hvis huset er ordentligt isoleret. En god isolering er mange ting. Isolering kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget.

Vi tilbyder både hulrumsisolering, loftsrumsisolering, facadeisolering og isolering af klimaskærme. Hulmursisolering udføres ofte i boliger som har en ydervæg med hulmur. Særligt ældre huse har brug for efterisolering af hulmuren. Skal du skal have efterisoleret hulmuren, er der forskellige materialer at vælge imellem - lige fra den traditionelle mineraluld til papirisolering, vi samarbejder med de bedste leverandører og er klar til at rådgive dig. Tømrermester & Entreprenør v/Reinhard Kirk Kluge er eksperter i isolering af klimaskærme, og vi hjælper med isolering af alle typer af loftsrum med granulat og udvendig facadeisolering, der er den mest effektive måde at efterisolere husets ydervægge på.


Du kan sænke dit energiforbrug, hvis din boligs ydervægge efterisoleres. Efterisolering er derfor en effektiv måde at spare penge på, og samtidig giver den en stor CO2 reduktion, der gavner miljøet.
Kontakt os så gennemgår vi dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering eller efterisolering.


Der er penge at spare på isolering

Du kan få tilskud til energioptimeringer. Vidste du at, du kan trække arbejdslønnen fra i skat, når du får isoleret din bolig?

 

Vi samarbejder med følgende leverandører inden for isolering: